Thursday, 7 March 2013

Käsitöös kodundusetund

Täna rääkisime käsitöötunnis toidurasvast. Sain teada, mis õlid kuuluvad loomse rasva hulka ja mis kuulub taimse rasva hulka. Lisaks veel seda, et margariin koosneb segurasvast ja või on margariinist kasulikum. Mind üllatas pisut rasvaste toiduainete teema. Ma ei teadnud ennem, et pähklis on väga palju varjatuid rasvu, Samuti ka halvaas, shokolaadis, lehttaignas, muretaignas, vorstis ja juustus. Ja muidugi unustasin öelda, et margariinis on keemilisi aineid. Sellepärast ei olegi see nii hea. Ja kas teadsite, et majonees koosneb peamiselt MUNAST ja terve tassitäie suurusest, kogusest ÕLIST.
Sain igatahes targemaks.:)

Ja ma unustasin enne öelda, et kommenteerige ikka ka, mida teie sellest arvate ja muidugi kõiki tulevasi postitusi ka.

No comments:

Post a Comment